danebu-panorama

Din egen lille bit av fjellperlen i Valdres

vimeo_video_preview

Lune fritidsboliger med særpreg og sjel


Første byggetrinn beregnes til 2024/2025 og består av 24 toppmoderne leiligheter tilknyttet Danebu Kongsgaard. Det kommer til å bygges både leiligheter, duplex-hytter og hytter.


Her får du en moderne høystandard fritidsbolig tuftet på solide gamle tradisjoner. Det er lagt stor vekt på gode planløsninger, gjennomtenkt interiør, store vindusflater og vestvendte uteplasser med panoramautsikt over Hemsedalsfjella, Vang og Jotunheimen.

Leilighetene har en størrelse på 50–130 m2 , hvor de største er over to etasjer. Duplex-hyttene har en planlagt størrelse på 105–130 m2 over to etasjer, mens hyttene har en planlagt størrelse på 170 m2 over to etasjer.

Logo

Stilfullt og velutstyrt kvalitetskjøkken

Kjøkkenet er skreddersydd i god kvalitet og kommer komplett med integrerte hvitevarer fra Electrolux (kombiskap, oppvaskmaskin, induksjonsplate, stekeovn og ventilator). Den delikate og moderne innredningen kommer med mørkgrå fronter i trestruktur, hvor skuffer og skap leveres med demping. Den lysgrå benkeplaten er i kompaktlaminat og har en sort nedsenket vask og sort Tapwell armatur. Her får du et gjennomtenkt og effektivt kjøkken med mye praktisk lagringsplass


Skap din egen stil

En av fordelene med å kjøpe en helt ny fritidsbolig er at du selv kan være med å påvirke hvordan ditt nye feriested skal bli.

Er du tidlig ute med kjøp i Danebu Panorama, får du mulighet til å sette preg på din nye fritidsbolig. Det er fullt mulig å gjøre innrednings-, material- og fargevalg utover det som er inkludert i prisen. Kanskje ønsker du for eksempel å integrere en kaffemaskin eller et vinskap på kjøkkenet? Det er også mulig å skifte parkett, farger på veggene, eller fliser på badet.

Tilvalgsprosessen starter vanligvis etter oppstart av byggearbeidene. Du vil da bli invitert til et møte hvor vi sammen går igjennom din nye bolig og mulighetene for individuelle tilpasninger.

Logo

To skreddersydde og komplette bad

De to baderommene er skreddersydd spesielt for Danebu Panorama, og har et helhetlig og moderne uttrykk med lyse fliser og sorte detaljer. Store 60x60 cm Nordic Stone Islanda fliser fra Italgraniti på vegger og gulv kombineres med beiset panel på noen av veggene og i taket. Den delikate baderomsinnredningen har en mørkgrå benkeplate i kompaktlaminat, med nedsenket servant og sort blandebatteri fra Hans Grohe. Badet kommer med både regndusj og håndholdt dusj i sort utførelse fra Oras, vegghengt toalett med soft-close sete, samt speil og lyslist.


Visningssenter


Ønsker du å vite mer om materialbruk, kvalitet og standard på boligene i Danebu Panorama? Besøk vårt visningssenter, og få en personlig gjennomgang! 

Du finner visningssenteret ved parkeringen til Danebu Kongsgaard. Her finnes informasjon om prosjektet og detaljer om alle smakfulle materialvalg. Avtal et møte i visningssenteret med megler på forhånd. 


Meld interesse

Jeg ønsker å bli holdt oppdatert i forbindelse med dette prosjektet. For interessenter som ikke ønsker å samtykke til å bli kontaktet, finnes kontaktinformasjon til megler her på siden.
 

 

Logo

Kontakt megler

Mats Tveter Våge

Prosjektmegler
mats.vage@dnbeiendom.no
958 23 558