danebu-panorama

Fantastisk beliggenhet i hjertet av Valdres

Danebu Panorama ligger i behagelig kjøreavstand fra hovedstadsområdet og byr på fantastisk turterreng, langrennsløyper rett utenfor døra, og ski-inn/ski-ut til Valdres Alpinsenter. Her kan du senke skuldrene og nyte roen! 

Første byggetrinn beregnes til 2024/2025 og består av 24 toppmoderne leiligheter tilknyttet Danebu Kongsgaard. Leilighetene har størrelser fra ca. 70 – 130 m2 og kommer med nordvestvendte uteplasser som byr på en flott panoramautsikt mot fjellheimen i Vang og Jotunheimen. 

Stedet for de store naturopplevelsene 


Vakre Valdres strekker seg fra de frodige, vann- og skogrike dalene i sør, til Jotunheimens mektige topper i nord. Få regioner i Norge har et så variert tilbud av aktiviteter gjennom alle fire årstider. Valdres er hele familiens favoritt! 

Her finner du en variert og meget flott natur med gode muligheter for langrenn, alpint, fotturer, golf og sykling! 

På dine premisser

Valdresfjellene byr ikke bare på et vakkert ytre, men gjør også noe med ditt indre. Stillheten, luften og fargene gir ro til å tenke de lange tankene. Og lese de tykke bøkene. Her kan du senke skuldrene og nyte roen! Danebu er et sted der du kan lande og lade. Og når lysten melder seg, kan du utforske Valdres rikholdige aktivitets- og kulturtilbud. 

Her er mulighetene mange, men det er du som bestemmer tempoet.  

Logo

Nyt godt av tjenestene som tilbys på Danebu Kongsgaard

Med en fritidsbolig på Danebu Panorama kan du leve enkelt når du vil, og unne deg litt kongelig behandling når du ønsker. 

Veien er kort til hotellet og dets hyggelige fasiliteter, som Peisestuen Mat- & Vinbar og Kongsgaard Restauranten. Har du flere gjester enn soverom, kan du booke dem inn hos oss til en spesiell avtale for Danebu Panorama. Om du ønsker å leie ut leiligheten din via hotellet, ordner vi alt det praktiske rundt dette. 

Danebu Kongsgaard, Danebuvegen 625, 2910 Aurdal

Meld interesse

Jeg ønsker å bli holdt oppdatert i forbindelse med dette prosjektet. For interessenter som ikke ønsker å samtykke til å bli kontaktet, finnes kontaktinformasjon til megler her på siden.
 

 

Logo

Kontakt megler

Mats Tveter Våge

Prosjektmegler
mats.vage@dnbeiendom.no
958 23 558