danebu-panorama

Velkommen til visningshelg på Danebu 7-8 oktober!

Fredag 7. oktober kl. 15-17 og lørdag 8. oktober kl. 13-15 er du velkommen til Danebu Kongsgaard for å treffe meglerne. De vil gi deg en omvisning slik at du kan oppleve tomtens flotte beliggenhet og den fantastiske utsikten.

Fredag 7. oktober kl. 15-17 og lørdag 8. oktober kl. 13-15 er du velkommen til Danebu Kongsgaard for å treffe meglerne. De vil gi deg en omvisning slik at du kan oppleve tomtens flotte beliggenhet og den fantastiske utsikten. Du vil også få en gjennomgang av leilighetene i første salgstrinn og veiledning i forbindelse med kjøpsprosessen. Om tidspunktene over ikke passer for deg, er det mulig med privatvisning i uke 40. Avtal tid med vår megler Elisabeth Bruenech på +47 91 39 53 45 eller Elisabeth.Bruenech@dnbeiendom.no.

 Ta turen innom vårt flotte visningssenter ved parkeringen til Danebu Kongsgaard. Her finner du informasjon om materialbruk, kvalitet og standard på boligene i Danebu Panorama. Du kan også se fargeprøver og føle på materialene som blir brukt i boligene.

 Det blir enkel servering med kakao og kanelboller.

Gunstig tilbud på overnatting

For deg som ønsker overnatting i forbindelse med høstferien og visningshelgen, har Danebu Kongsgaard et gunstig kampanjetilbud.

 Benytt kampanjekoden "DanebuPanoramaHøst2022" ved bestilling på danebu.no eller på telefon +47 45 10 10 10 så får du rabatt på pakken «Sleep and Dine». Pakken inkluderer overnatting i superior dobbeltrom, frokost og dagens 3-retters middag.

Vi gleder oss til å treffe deg på Danebu!