danebu-panorama

Vi har ikke angret et sekund

Da vi i forrige årtusen (1998) var på jakt etter hytte på fjellet, ble valget enkelt da vi kom til Aurdalsåsen. De naturskjønne omgivelsene ga oss en indre ro og glede. Hytta på Tuva-feltet, rett nedenfor Danebu Kongsgaard ble bygd. Et valg vi aldri har angret på.

Hytta blir brukt til alle årstider. Vi har gått mange turer i fjellene og på toppene rundt Aurdalsåsen. Her gir oppmerkede stier mange valgmuligheter alt etter alder og form. Vi har badet og kjørt vannski i Strondafjorden, og spilt golf på vakre Valdres golfbane. 


«Her er vi heldige med ski-inn/ski-ut, noe som gir stor frihet for barn og foreldre.»

Gry og Nils Haavardsholm.

Vinterstid er det slalombakken og langrenn som gjelder. Her er vi heldige med ski-inn/ski-ut, noe som gir stor frihet for barn og foreldre. Langrennsløypene er mange, vakre og flott preparerte. Vi kan velge alt fra skogsløyper til topper, og vi blir aldri lei naturen her.

Vi setter stor pris på å ha hytte ved Danebu Kongsgaard, som er blitt så flott pusset opp. Vi nyter den storslåtte utsikten mot Hemsedals- og Jotunheimsfjellene, enten vi tar en kopp kaffe, spiser middag eller nyter et glass vin på terrassen. Betjeningen er alltid like hyggelig, uansett om vi kommer med eller uten hund.