danebu-panorama

Med Kongsgaarden i sentrum

Vi har en visjon om å skape destinasjon Danebu, med Kongsgaarden i sentrum. Vi vil etablere et solid grunnlag for økonomisk vekst og dermed skape en aktiv og attraktiv helårsdestinasjon.

Danebu Kongsgaard stod ferdig i 1950 og har en flott beliggenhet med fantastisk utsikt, vakker natur og stor tomt øverst i Aurdalsåsen. Kongsgaarden er nå et nyrenovert og familiedrevet boutique-hotell der historie og sjel er ivaretatt. 

Dette var et perfekt utgangspunkt for å utvikle både hotellet og området rundt til en attraktiv helårsdestinasjon. Her kan man slappe av i nydelige omgivelser og være i aktivitet når man ønsker, gjennom hele året. Vi som står bak prosjektet, har vært hytteeiere i området gjennom mange år og har stor kjærlighet for området. 

Vi har hatt som mål å utvikle området i tråd med dette, og skape en harmonisk bygningsmasse av både hytter og leiligheter, som alt smelter inn i naturen. Her får du en moderne høystandard fritidsbolig tuftet på solide gamle tradisjoner. Det er lagt stor vekt på gode planløsninger, gjennomtenkt interiør, store vindusflater og vestvendte uteplasser med panoramautsikt over Hemsedalsfjella, Vang og Jotunheimen


Jon A. Ulfsrud
Danebu Panorama AS

Jon A. Ulfsrud, Elin Tuv Sandvik og Roar Sandvik fra Danebu Panorama AS har selv hatt hytte på Aurdalsåsen i mange år. De har stor kjærlighet for området og brenner for å skape en attraktiv helårsdestinasjon på Danebu.