danebu-panorama

Kommer for salg:
Moderne og gjennomtenkte hytter

Vi har allerede lansert 1. trinn av de flotte leilighetene, og snart kommer åtte vertikaldelte duplex-hytter over to plan for salg. Hyttene har størrelser fra ca. 105 – 125 m2 og kommer med store vestvendte uteplasser. Her får du gode solforhold og en storslått panoramautsikt mot Skogshorn og Jotunheimen.

Hyttene har en flott beliggenhet nedenfor Danebu Kongsgaard. Her får du fantastisk turterreng, lang­rennsløyper rett utenfor døra, og ski-inn/ski-ut til Valdres Alpinsenter. Vi ønsker at du som kjøper skal leve et behagelig liv i din nye fritidsbolig. Hyttene på Danebu Panorama har derfor gjennomtenkte og åpne planløsninger, med store vindusflater, som skaper en hyggelig atmosfære. Her får du en moderne fritidsbolig med gode kvaliteter, som legger til rette for et aktivt og komfortabelt liv på fjellet.

Hyttemodell A (Felt B1 og B2):

En romslig og lekker vertikaldelt duplex-hytte over to plan, som har godt med plass. Stor kjøkken-/stueløsning og hovedsoverom med eget bad i første etasje, samt separat soveavdeling med 3 soverom i andre etasje.

Romslig entré med garderobe og gjeste-toalett, samt adkomst til utvendig bod. Fra entréen er det adkomst til en meget romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater, og utgang til terrasse. Fra stuen er det adkomst til hovedsoverommet som har eget bad med tilhørende sauna. En trapp fra stuen fører opp til soveavdelingen i andre etasje, som har en romslig gang, baderom og tre soverom.

·      BRA: 124,4 m2
·      P-rom: 118,4 m2
·      20,4 m2 terrasse
·      4 soverom
·      2 bad + WC
·      Sauna
·      Peis
·      5,0 m2 utvendig bod
·      2 biloppstillingsplasser

Hyttemodell B (Felt B3 og B4):

En spennende og arealeffektiv vertikaldelt duplex-hytte over to plan, med mange gode kvaliteter. Soveavdeling med 4 soverom og TV-stue i første etasje, og separat kjøkken-/stueavdeling i andre etasje med utgang til stor balkong.

Entré ved siden av en stor overbygget terrasse i vinkel, som har adkomst til en utvendig bod. Fra entréen er det adkomst til bad og TV-stue, som fører videre til de fire soverommene. Hovedsoverommet har eget bad med tilhørende sauna. En trapp fra TV-stuen fører opp til en romslig kjøkken-/stueavdeling i andre etasje, som har peis, store vindusflater og adkomst til en stor balkong i vinkel.

·      BRA: 104,6 m2
·      P-rom: 97,8 m2
·      34,6 m2 terrasse + 26,4 m2 balkong
·      4 soverom
·      2 bad
·      Sauna
·      Peis
·      5,4 m2 utvendig bod
·      2 biloppstillingsplasser