danebu-panorama

Det er lett å bli glad i Danebu

Naturlige og ekte opplevelser for store og små i vakre omgivelser var avgjørende for vår familie ved valg av fristed på fjellet. Vi har vært i 21 år nå. Danebu er stedet for kortreist glede. Det er plass og tilbud til hele familien. Besteforeldre kan glede seg med barn og barnebarn.

«Det er lett å bli glad i dette området. Det er så vakkert her, og utsikten mot Hemsedalsfjellene, Vang og Jotunheimen er forstummende.»

Elisabeth Bruenech, DNB Eiendom


Her på Danebu når du toppen – gjerne flere på samme dag. Bilen trenger du ikke å røre, alt er rett utenfor døren. Dette gir en frihetsfølelse og en glede som har vært viktig for oss. Ønsker du deg en tur i bakken byr den på flotte og varierte traseer for store og små. Løypenettet er egnet i all slags vær. Tillater været en tur på snaufjellet er utsikten formidabel. Rusker vinden i topper og trær er det flere skogsløyper å velge blant.

Noen topper sesongen med Valdres Skimaraton som går fra Beitostølen til Aurdalsåsen. Det er god stemning i målområdet når venner og familie krysser mållinjen!

Det er lett å bli glad i dette området. Det er så vakkert her, og utsikten mot Hemsedalsfjellene, Vang og Jotunheimen er forstummende. Med fristende langrennsløyper, velpreppede bakker, uten butikker og mas, slippes Valdres rett i hjertet og gir mersmak.