danebu-panorama

7 grunner til at det smart å kjøpe ny leilighet på fjellet.

Det er mange gode grunner til å kjøpe en helt ny fritidsleilighet. På Danebu Panorama har du nå mulighet til å sikre deg en helt ny leilighet på fjellet, i hjertet av Valdres. Alt er flunkende nytt, og du trenger ikke å bekymre deg over trekk fra vinduer, hjemmesnekrede løsninger eller utvendig stell på egen tomt. Og snømåkingen er det andre som tar seg av.

Mange drømmer om en fritidseiendom på fjellet, hvor man kan koble av fra hverdagen i naturskjønne omgivelser. For mange fremstår kjøp av en hytte som det naturlige valg. Men er du klar over at en fritidsleilighet kan oppfylle de samme behovene? Du unngår også mange av forpliktelsene som en hytte medfører, og får lavere energikostnader.

En fritidsleilighet på fjellet er lettstelt. Du trenger for eksempel ikke bekymre deg for snømåking; verken av snøtunge tak, biloppstillingsplasser eller adkomststier frem til hytta. Danebu Panorama ligger rett ved Danebu Kongsgaard, med ski-in / ski-ut til både alpin og langrenn, og har alle hotellets aktiviteter og fasiliteter i umiddelbar nærhet. Du kan la bilen stå trygt under tak i carporten gjennom hele oppholdet.

De toppmoderne leilighetene kommer med en flott gasspeis, med gass fra felles anlegg, som skaper en hyggelig atmosfære og raskt varmer opp leiligheten. Peisen er en energieffektiv og kostnadsbesparende varmekilde. Når det er tide for å reise hjem er det bare å skru ned på varmen og låse døren. Leiligheten klarer seg helt fint uten ettersyn, frem til neste gang du skal på fjellet.


Her følger syv gode grunner til at det er smart å kjøpe ny fritidsleilighet i hjertet av Valdres:

1. Mest mulig tid til det du har lyst til
Leilighetene i Danebu Panorama gir deg mange av de samme kvalitetene som på en hytte. Men du trenger ikke å ha dårlig samvittighet over manglende ettersyn. Vedlikehold og renhold av fellesarealer, snømåking og hagearbeid er det andre som tar seg av slik at du kan nyte fritiden din til det du har lyst til.

2. Lavere energikostnader
Gode energiløsninger er bra for både miljøet og lommeboken. Leilighetene i Danebu Panorama oppfyller alle isolasjonskrav i den nyeste tekniske forskriften, som fører til et lavt energibehov. Med gulvvarme får du en jevnere varmefordeling, og kan dermed holde en lavere innetemperatur. Fordi varmen kommer fra gulvet, kjennes varmen der den trengs som mest: på føttene. Det fører til at trivselstemperaturen er 2-3 grader lavere enn ved bruk av mer tradisjonelle varmekilder.

3. Bedre inneklima
Moderne krav til materialer og byggemetoder gir leilighetene bedre inneklima og energieffektivitet. Leilighetene har gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Gulvvarme er også mer allergivennlig enn tradisjonelle panelovner, da du unngår oppvirvling av støv eller fare for brent støv og midd. 

4. Ingen oppussing
Du kan konsentrere deg om å nyte fjellet og koble av når du er i leiligheten, i stedet for å bruke tid på oppussing eller utbedring av eventuelle? skjulte skader fra forrige eier. Her kan du bo i mange år uten å bruke en eneste krone på oppussing eller reparasjoner.

5. Skap din egen stil
Er du tidlig ute med ditt kjøp av leilighet i Danebu Panorama, får du mulighet til å sette preg på din nye fritidsbolig. Det er fullt mulig å gjøre innrednings-, material- og fargevalg utover det som er inkludert. Om du har ønsker om fliser på badet eller et vinskap på kjøkkenet så ser vi selvfølgelig på dette sammen med deg. 

6. Fem års reklamasjonsrett
Ved kjøp av ny bolig har du iht. Bustadoppføringslova fem års garanti og reklamasjonsrett. Utbygger vil i tillegg gjennomføre en befaring ett år etter overtakelse av boligen, for å kontrollere at alt er i orden. 

7. Lavere kjøpsomkostninger
Dokumentavgiften til staten blir lavere når du kjøper en ny leilighet. Da betaler du nemlig bare 2,5 % av den delen av tomteverdien som din leilighet utgjør. Dette gir deg en betraktelig lavere kostnad enn ved kjøp av en brukt bolig.

Din egen lille bit av fjellperlen i Valdres!

Danebu Panorama ligger i behagelig kjøreavstand fra hovedstadsområdet (2,5 timer fra Sandvika) og byr på fantastisk turterreng, langrennsløyper rett utenfor døra, og ski-inn/ski-ut til Valdres Alpinsenter. Her kan du senke skuldrene og nyte roen! Første byggetrinn består av 24 toppmoderne leiligheter tilknyttet Danebu Kongsgaard. Leilighetene har størrelser fra ca. 70 – 130 m2 og kommer med nordvestvendte uteplasser som byr på en flott panoramautsikt mot fjellheimen i Vang og Jotunheimen.

Se leilighetene her